2021. május 10., hétfő

Deseda körtúra

 Lássuk mennyit bírunk. Egy kis erőnléti felmérés céljából körbe jártuk a Desedát az őszi ttúra útvonalán. Az indulás az egykori pontőrködésem helyén az ennek emlékére is ültetett kis meggyfánál volt. 




A Deseda környéke már stabil kiránduló terület. Egyre inkább a biciklisek veszik át itt az utakat és sajnos nincs mindenhol a kerékpár út mellett gyaloglásra is alkalmas útvonal. A minden ősszel megrendezésre kerülő Deseda-körtúra is ezért veszít a korábbi fényéből. Ki szeret a betonon gyalogolni? Köztudott, hogy ismét előkerült az arborétum hídjának felújítása. Ez már a múlt évben aktuális lett volna, de fogjuk rá a covidra, hogy azért maradt el. Az erre is elnyert pénz bizonyára biztos helyen kamatozik azóta is. 












A DDP túramozgalom is érintve lesz, hiszen ha lezárják a hidat akkor el kell terelni az útvonalat. Erre van lehetőség, meg lehet oldani és akár előrelátóan is szabad gondolkodni.  


Mi most csak sétáltunk egy kicsit, hogy lássam, hogy állok a gyaloglással. Egy évem szinte teljesen kimaradt és szeretném folytatni a kéktúrázást is ezért mentem ezt a kört, hogy a jelenlegi sebességemet és tartós gyalogló képességet kiismerjem. Menni fog :-)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése