2005. augusztus 6., szombat

Csabdi 15

A Csabdi-15 teljesítmény túrán vettünk részt. Ugyanakkor és ugyanonnan volt indítva a 30-as is. 

Siófokról közel 2 óra alatt értük el a rajthelyet, ami jól megközelíthető , parkoló is van ugyan kicsit kevésnek bizonyult de ennek a rendezők csak örülhettek. 
A regisztrációs lap kitöltése gyors és egyszerű a nevezés jól előkészített volt nem kellett várakozni. Az igazoló füzet tartalmazta a részletes itinert, térképet, útvonal hossz szelvényt és a pecsételő lapot. Külön köszönet, hogy a rendezők műanyag zacskót biztosítottak aminek esős időben nagy hasznát vettük volna de szerencsére nem esett. Nevezési díj 500 Ft. 

Az út eleje unalmas kb. 6 km országút, de jól lehet rajta haladni és időt nyerni. 
Az első ellenőrző ponton csoki és ásványvíz ! Ez egyben a 30 as túra 3-as pontja is volt innen a 15-ös és 30-as közös útvonalon haladt. 
Tovább végig piros jelzés itt ott szalagozással könnyítve. Óbarok sziklánál a következő pont az áthaladás gyors , itt 4 kerékpáros "teljesítő" haladt el mellettünk az egyikük jó nagyot esett elmentében... 

Az M1-es autó pálya és a bauxit bánya környéke nem túl látványos de nem lehet eltévedni a dombtetőn hosszú egyenes a gerincen, jobbra Bicske látképében gyönyörködhetünk . kb. 1 órás gyaloglással leküzdhető az utolsó Célba vivő szakasz ahol Csabdi-ba leereszkedve a szépen karbantartott és rendezett környezetű templom rom mellett ereszkedik le az út a falu főutcájára, innen pár perc a Cél a SÖRSZALON. 

A rendezők itt a hagyományos recept szerinti zsíros kenyérrel és szalámis kenyérrel várták a beérkezőket. A Cél regisztráció és pecsételés a jelvény átadással együtt korrekt és jól szervezett a hölgyek udvarias gratulációja és kézfogása sem maradt el.

A kitűzőn a Csabdi templom rom látható , szép. 

A KDP teljesítéssel is foglalkozóknak érdemes az igazoló füzetet elhozni mert az Óbarok - Csabdi szakasz itt egyből teljesíthető, mi kis külön lapra kértük meg a pecsétet amit a rendezők készséggel meg is adtak. 

A rendezés, az útvonal és az időjárás is teljesen rendben volt , elégedetten távoztunk. 


Még több fotó, katt a kis képre: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése